tildainmelbourne.blogg.se

En blogg som handlar om tiden inför och under min utbytestermin på andra sidan jorden, vid La Trobe university i Melbourne.

En bildbomb till pappa och Sally!

Publicerad 2015-02-28 13:32:55 i Vardagsliv,

Hej! Pappa har inte facebook och Sally klagade på att jag skrev så mycket text på bloggen, så här kommer en go bildbomb! (Det blev förresten ingen strand idag - det blev 36 grader och moln och nu är det åskstorm. Ska bli skönt att sluta svettas.)
 
Mina grannar kakaduorna, de är mer högljudda än några grannar jag haft tidigare.
På Snapchat vet de minsann var man befinner sig! Och de vet att vädret varierar mycket här, haha!
En dag på stranden i St Kilda! Ganska trevlig skyline! Vi var påväg ut till slutet av en pir där det skulle bo massa pingviner, men de var inte där när vi kom. Besvikelsen var enorm!
En liten del av belysningen under White Night, den stora ljusfestivalen som vi var inne på. Jättestora näckrosor flyter fram på the Yarra (Melbournes flod/kanal/vad det än är).
Down by the Moat utebio! Jättemysigt och stjärnklart! 22 Jump Street stod på schemat, helt klart sevärd. Pappa och Ellen, ni kommer gilla den!
Detta är under Mat och vin-festivalen! Svek temat och drack öl istället, den var iallafall lokal och väldigt god. Charlotte försökte vara lite konstnärlig och fota sin öl med skylinen i bakgrunden. Har inte sett resultatet än så jag vet inte om hon lyckades!
Lite rester av pyntet från det kinesiska nyåret!
Och slutligen en bild från när vi väntade på spårvagnen i stan idag! 
 

Om

Min profilbild

Tilda

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela